Produktkategorier


Filtre  

Søde vine

    1997 Delaforce, Vintage Port
    Delaforce har langtidskontrakt med Quinta da Corte, der leverer druerne til husets Vintage Port. En klassiker, der opnåede hele 95 point i Wine Spectator.

    2001 Quinta do Crasto Colheita Port
    Crastos 2001 Colheita blev tappet i 2018 og fremstår i dag med en smuk lys ravfarve. Duften forfører med elegante honningaromaer med friske noter af appelsinskal og et nøddeagtigt strejf. Fremragende volumen og struktur i smagen, der munder ud i en lang og nuanceret finish med silkeagtige tanniner. En smuk og kompleks Colhaita i absolut topklasse.

    2003 Quinta do Crasto Colheita Port
    Crastos fantastiske 2003 Colheita port blev tappet i 2020 og fremstår i dag med en smuk lys ravfarve. Duften forfører med elegante honningaromaer med friske noter af appelsinskal og et nøddeagtigt strejf. Fremragende volumen og struktur i smagen, der munder ud i en lang og nuanceret finish med silkeagtige tanniner. En smuk og kompleks Colhaita i absolut topklasse.

    2006 1/2 flaske Château de Fargues, Sauternes

    2006 Château Climens 1. Cru Barsac-Sauternes

    2006 Château de Fargues Sauternes

    2011 Vin Santo del Chianti Classico, Castello di Brolio, Barone Ricasoli

    2015 Château Suduiraut, 1. Cru Classé Sauternes
    Château Suduiraut er både en af de mest historiske og samtidig bedste ejendomme i Sauternes. Slottet blev da også klassificeret som Premier Cru Classe i 1855. Druerne selekteres og udvælges rigorøst i markerne, så kun druer med perfekt udviklet botrytis anvendes. Udvælgelsen fortsætter hele vejen frem til aftapningen på slottet. Resultatet er en Sauternes med et stærkt terroir udtryk og en enorm klarhed i de komplekse og intense aromaer. Suduirauts 2015 er blandt årgangens bedste i Sauternes og scorede 95 – 97 point hos RobertParker.com

    2015 Quinta do Crasto Late Bottled Vintage Port
    Topejendommen Quinta do Crastos Late Bottled Vintage Port fremstilles i gode årgange af druer fra 60 år gamle vinstokke. Den er fremstillet helt traditionelt. Druerne trædes med fødderne og den unge vin lagres i fire år i 9.000 liters fade, inden den tappes uden nogen form for filtrering. Farven er både dyb og tæt. Duften imponerer med sin ekstraordinære intensitet og aromaer af vilde brombær pakket ind i lette kakao noter. Smagen er kraftfuld og engagerende og understreger, at der her er tale en seriøs LBV med fremragende koncentration, volumen og en struktur med markante, men bløde tanniner, der er perfekt integrerede med et strejf af vilde bærfrugter. En superb LBV, med en finish perfekt balance og storlængde. Da Crastos LBV er tappet uden filtrering vil den udvikle sig fremragende på flaske. Bør dekanteres.

    2016 Quinta do Crasto Late Bottled Vintage Port
    Topejendommen Quinta do Crastos Late Bottled Vintage Port fremstilles i gode årgange af druer fra 60 år gamle vinstokke. Den er fremstillet helt traditionelt. Druerne trædes med fødderne og den unge vin lagres i fire år i 9.000 liters fade, inden den tappes uden nogen form for filtrering. Farven er både dyb og tæt. Duften imponerer med sin ekstraordinære intensitet og aromaer af vilde brombær pakket ind i lette kakao noter. Smagen er kraftfuld og engagerende og understreger, at der her er tale en seriøs LBV med fremragende koncentration, volumen og en struktur med markante, men bløde tanniner, der er perfekt integrerede med et strejf af vilde bærfrugter. En superb LBV, med en finish perfekt balance og storlængde. Da Crastos LBV er tappet uden filtrering vil den udvikle sig fremragende på flaske. Bør dekanteres.

    2020 Moscato d'Asti DOCG Lumine, Ca' d' Gal
    Moscato d’Asti Lumine er startniveauet hos Ca’ d’ Gal, og det er exceptionelt højt. Du får en Moscato d’Asti med en vidunderlig præcision og masser af detaljer i aromaerne. På ganen er den karakterfuld og ekspressiv. Samtidig sikrer vinens friskhed og liflige, perlende bobler en skøn balance med sødmen og giver struktur. Med denne vintype er udfordringen ikke at skabe sødme, men derimod friskhed, spændstighed og struktur. Ca d’ Gal løser opgaven til perfektion.