Champagne Fabrice Bertemès

Det lille og eksklusive Champagnehus, Fabrice Bertemès, befinder sig i byen Trépail i Montagne de Reims. Fabrice Bertemès, der overtog ansvaret for ejendommen i 1990, er 4. generation. Drivkraften for Fabrice er en dybt forankret lidenskab for Champagne, det klassiske håndværk og det unikke terroir omkring Trépail.
Fabrice råder over 4 hektar vinmarker placeret på "Grande Montagene de Reims”, i Mailly, der er klassificeret Grand Cru, i Trépail, der er klassificeret Premier Cru, samt i Avenay Val-d'Or, der ligeledes er klassificeret som Premier Cru.
Fabrice Bertemès har viet sit liv og al sin energi til at få mest muligt ud af disse exceptionelle terroirs og til at skabe unikke Champagner af højeste kvalitet og med unik typicitet.
I modsætning til de ”store huse” vinificerer Fabrice udelukkende druer fra sin egen produktion og overvåger personligt og ”hands on” hvert et trin lige fra pasningen af vinstokkene, vinifikationen, aftapningen, lagringen og markedsføringen af Champagnerne. Fabrice arbejder med bæredygtige og naturlige metoder. De unge Champagner lagres mellem 3 og 7 år i husets kølige kældre, og dosagen før afskibningen er minimal for at bevare kompleksiteten, mineraliteten og hele det aromatiske spektrum i vinene.
Med vinene fra Fabrice Bertemès får du ægte håndlavede vigneron-Champagner af højeste kvalitet med en eksklusiv mineralitet og typicitet, der i kvalitet ligger alen over de store huses standard cuvéer.