Få op til 25 % rabat på den fantastiske 2015 årgang fra vores favorit Bourgogne producent – Domaine Camus Bruchon, se nedenstående i Lars anbefaler.

Privatliv


Privatlivspolitik

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
4. Formål med cookies på vores website
5. Anvendte cookies
6. Brug af personoplysninger

1. Ejeroplysninger
Smedegaardvin ApS (cvr. Nr. 32 77 85 69)
Absalonsgade 34, 2. sal (kontor)
Wichmandsgade 1, baghuset (lager/showroom)
5000 Odense C
Tlf. 40 93 27 99
[email protected]

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din PC, tablet eller tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies
http://minecookies.org/cookiehandtering

4. Formål med cookies på Smedegaardvin.dk
Cookies forbedrer den tekniske funktionalitet på sitet, og hjælper os med at huske dine indstillinger. Trafikmåling, så vi ved præcis hvor mange, der besøger sitet og så vi kan dokumentere dette over for eventuelle annoncører. Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, der er mest relevante og styre, hvor ofte samme annonce vises.

5. Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:
Google Analytics: Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Brug af personoplysninger
Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart. Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Smedegaard Vin ApS skal du henvende dig på [email protected]  Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du henvende dig samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der potentielt kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, vil det fremgå på datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked med en synlig meddelelse på vores site.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven retten til at få oplyst, præcis hvilke personoplysninger, der kan vedrøre dig. Hvis det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve dem berigtiget, slettet eller blokeret. Du har til enhver tid retten til at gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. På samme måde kan du til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data, der vedrører dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Opdateret 12. oktober 2020